Szolgáltatásaink

Art Union

Eredetiség / garancia

Az Art Union Galéria festményeinek eredetisége

Egyenesen a művészektől kerülnek a festmények a Galériánk falaira. Mindemellett minden festményhez hivatalos, sorszámozott certifikációt adunk, mellyel igazoljuk azok származását. Ennek tekintetében természetesen 100% eredetiségi garanciát vállalunk.

Art Union

Szállítás

Ingyenes házhozszállítási szolgáltatásunkról

Tekintse meg festményeinket a saját otthonában!

Miután kiválasztotta az Ön számára legkedvesebb festményeket, kérheti, hogy kifejezetten Önnek kiszállítsuk az otthonába, ahol eldöntheti, hogy melyik festmény(ek) hova kerüljenek, a legoptimálisabb és szemet gyönyörködtető elhelyezésben.Elég előzetesen kiválasztania, majd később döntenie a vásárlásról otthonában. Hisz élőben az igazi a hatás!


Az Art Union Galéria ajándéka

A festmény szépségét a keret hivatott kiemelni. Bár eredendően keretbe foglaljuk az elkészült alkotásokat, Önnek lehetősége van a saját igényeivel összhangban kiválasztani azt a képkeretet, amely tükrözi az Ön személyes elképzelését, mindezt a Galériánk ajándékaként.


Pár szó festményeink eredetiségéről:

Galériánk bemutató videója:

Szeretne több információt festményinkről?
Lépjen velünk kapcsolatba!

Telefon: +36 (70) 403 6137 
Email: artuniongaleria@gmail.com
Címünk: 1044 Budapest, Íves út 16.

Vagy látogasson elhozzánk, bizonyosan találkozik azzal a műalkotással, mely érzelmileg, gondolatilag megérinti Önt. Személyesen és on-line egyaránt szeretettel várjuk a kérdését! Igyekszünk minél hamarabb válaszolni rá!

Címünk
1044 Budapest,
Íves út 16.

Kapcsolat
telefon: +36 (70) 403 6137 
e-mail: artuniongaleria@gmail.com

Facebook
fb.com/artuniongaleria